Náš tím špecialistov
na digitálny marketing a eventy

V našom digitálnom tíme nájdete špecialistov na digitálny marketing a stratégiu, ideamaking, social media, execution, art direction, copywriting aj seo. K našej práci patrí aj vzdelávanie seba i trhu v digitálnych novinkách.

V našom eventovom tíme nechýbajú skúsení account manageri, ktorí pre klientov zastrešujú kompletnú organizáciu podujatí – od kreatívneho návrhu, produkčnej prípravy až po jej samotnú realizáciu.

Vo vzťahu s klientom si zakladáme na hodnotách ako sú dôvera, spoľahlivosť a zodpovednosť, ktoré napomáhajú k budovaniu dlhodobých partnerstiev.

ps sunrise kto sme tim 2022

Predstavujeme vám PS:Sunrise:

ps sunrise basa okruhlanska ceo

BARBORA OKRUHĽANSKÁ

Founder & Managing Director PS:Sunrise

Barbora je riaditeľkou našej agentúry. Predtým pracovala ako odborná redaktorka v mesačníku Stratégie (rubriky Reklama a Digital), potom ako marketingová špecialistka a koordinátorka Academic Programu v softvérovej spoločnosti SAS Slovakia (2011 – 2014). Má skúsenosti s prácou v neziskovom sektore, s organizáciou a manažovaním podujatí a rôznych projektov. ​Popri práci v agentúre sa venuje vzdelávaniu rodičov a vychovávateľov na tému výchovy detí v digitálnom svete v projekte Digitálni rodičia.​

ps sunrise juraj karpiel head of exe

JURAJ KARPIEL

Head of Executive

Juraj po absolvovaní žurnalistiky v Bratislave niekoľko rokov pracoval v médiách, najmä v športovej sfére. Veľké svetové podujatia neskôr zažil a organizoval aj z pozície manažéra oddelenia médií a marketingu na národnom športovom zväze. Vyše 10-ročné skúsenosti z online i offline komunikácie dnes využíva v prospech klientov. V agentúre vedie exekutívny tím.

ps sunrise tatiana oravska head of digital

TATIANA ORAVSKÁ

Head of Digital

Táňa započala svoju marketingovú cestu na strane klienta. V roku 2018 sa stretla s PPC kampaňami, z čoho bola láska na prvý klik.​ V začiatkoch spravovala väčšie i menšie Facebook, Google i LinkedIn kampane v 6-tich krajinách.​ Aktuálne pomáha klientom komplexne nastaviť mediálnu stratégiu. Jej skúsenosti z online sveta priniesli želané výsledky už viac ako 20-tim klientom, ku ktorým sa zaraďujú VESELY | Očná Klinika, Lekáreň ADONAI či Biela noc. Na slovo ju počúvajú nielen online kampane, ale aj digitálny tím PS:Sunrise, ktorého je hlavou.

ps sunrise bibi hajdanyova copywriter account manager

BIBIÁNA HAJDANYOVÁ

Social media specialist / Copywriter

Bibiána v minulosti písala pre online časopisy zaoberajúcimi sa umením, kultúrou a literatúrou, ale aj pre copywriterské firmy Kreatívne pero a Coolwriters. ​Blogy, príspevky či reklamné texty dáva na počkanie, o čom sa už presvedčili mnohí klienti. Dnes má v PS:Sunrise pod palcom ​copywriterské výstupy šiestich spoločností, pre ktorých sa stará aj o kreatívu sociálnych sietí. Dobré meno robí klientom ako Gothal Liptovská Osada, Lekáreň ADONAI, Weddinx a ďalší.

ps sunrise maros mikita grafik

MAROŠ MIKITA

Graphic designer

Maroš vyštudoval umeleckú školu s grafickým zameraním. ​Svoje kreatívne schopnosti rozvíjal vo firmách ako 3B a ATAK, v ktorých sa venoval športovému dizajnu. Rovnaké zameranie mala aj jeho ďalšia profesijná zastávka v Prahe. Po návrate domov pôsobil v marketingovom tíme Nestville Distillery. Skúsenosti má aj z mnohých väčších i menších projektov tvorby brandových vizuálov.​ Ostrieľaný profesionál, no v srdci stále umelec. U nás drží stráž nad kvalitou všetkých grafických výstupov. Okrem grafiky sa venuje aj fotografovaniu a tvorbe hudby.

ps sunrise robert ristevy account manager

RÓBERT RISTVEY

Marketing Specialist / Event Specialist

Robo je nadšeným fanúšikom sveta technológií, vďaka ktorému sa v ňom nestratíte ani vy. Jeho doménou je správa webov a online mediálnych kampaní. Naplniť biznisové ciele klientov však dokáže aj v offline priestore. Jeho druhou vášňou je totiž eventová produkcia. V minulosti organizoval viaceré dobrovoľnícke akcie, venoval sa práci v školskom rádiu aj televíznej tvorbe. Technické zabezpečenie podujatí pozná z každej strany, vďaka čomu je pri ich organizácii takmer nenahraditeľný.

ps sunrise vanda labikova event manager

VANDA LABIKOVÁ

Account Manager

Vanda študovala britskú univerzitu v Prahe, kde sa prelúskala medzinárodným manažmentom. Jej manažérske schopnosti našli uplatnenie v dynamickom svete eventov. Už na začiatku štúdia pomáhala organizovať komorné koncerty pre malé kapely, neskôr sa uchytila v pražskej eventovej agentúre. Jej pečať niesli podujatia ako módne prehliadky, svadby alebo firemné akcie a slávnosti. V PS:Sunrise sa ako Account Manager s radosťou vrhá do každej eventovej príležitosti. Na konte má spokojných klientov Interagros, SEPS, Regulus a ďalších.

matej hrebenar account manager

MATEJ HREBEŇÁR

Social media specialist / Copywriter

Matejovi učaroval marketing počas štúdia ekonómie na vysokej škole. Viedol tím online propagácie návštevy pápeža Františka v Košiciach. Po tejto skúsenosti prestúpil do našej agentúry, kde sa primárne stará o kreatívu kampaní a tvorbu obsahu na sociálne siete.​ Jeho svieži pohľad je prínosom pre online komunikáciu klientov VESELY | Očná Klinika alebo najväčšieho slovenského marketingového podcastu Buzzworld.

ps sunrise martin ivan marketing specialist

MARTIN IVAN

Marketing Specialist

Už odmalička Martin vynikal skvelým ťahom na bránu. Spočiatku ako hokejista, dnes ako náš PPC špecialista. Je absolventom viacerých akreditovaných kurzov a v jeho životopise nájdete účasť na viacerých väčších i menších projektoch. Ku kampaniam pristupuje so svojím povestným citom pre technické detaily a analyzovanie dát. Ak práve nesedí nad optimalizáciou reklamy, nájdete ho relaxovať na rybách.

ps sunrise marianna sedrovicova Account Manager

MARIANNA SEDROVIČOVÁ

Account Manager

Mery sa po škole rozhodla okúsiť atmosféru Bratislavy, kde niekoľko rokov pracovala ako HR a projektový manažér v prieskumnej agentúre. Na týchto pozíciách jej svet offline aj online marketingu učaroval natoľko, že o jej ďalšom smerovaní nebolo pochýb. Po návrate na rodný východ začala svoje skúsenosti zúročovať u nás v agentúre ako account manager. Voľný čas rada trávi pri dobrej knihe s kvalitnou kávou v ruke.

ps sunrise katarina candova social media manager

KATARÍNA ČANDOVÁ

Social media specialist

Katka vyštudovala odbor masmediálne štúdiá na Univerzite Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach. Má skúsenosti s organizovaním a manažovaním neziskových a charitatívnych podujatí, externou správou sociálnych sietí pre malé firmy a redakčnou činnosťou (Denník Korzár, 2018). V PS:Sunrise pôsobí od roku 2020 na pozícii Social Media Specialist. Venuje sa najmä tvorbe obsahu, ktorý je zrkadlom jej umeleckej duše. Do jej výbavy patrí celý rad schopností – rada fotografuje, kreslí, píše a zvládne aj tvorbu grafiky.

ps sunrise iryna olefir content hunter

IRYNA OLEFIR

Content hunter

Iryna je mladá krv z generácie Z. Žije sociálnymi sieťami, je fascinovaná najmä tvorbou videí na TikTok a Instagram. Láska k marketingu priviedla Iry aj k jeho štúdiu na univerzite Yuriy Kondratyuk Poltava Polytechnic. V PS:Sunrise má na starosti námety a tvorbu TikTok videí a Reelsov pre našich klientov. Pýši sa vytvorením virálnych videí, ktoré si ľudia pozreli viac ako miliónkrát.

ps sunrise martina homolakova account manager

MARTINA HOMOLÁKOVÁ

Account manager

Maťka k nám prestúpila po jej dlhoročnom pôsobení v sesterskej agentúre PS:Events. Svet eventov jej učaroval už počas strednej školy a nadšenie z tejto dynamickej a pestrej práce trvá dodnes. Svoje skúsenosti využila pri úspešných spoluprácach s klientmi Google, Slovenská sporiteľňa, PSA Peugeot Citroen (akt. Stellantis), Komerční banka či MILA (Sedita). Podieľala sa produkčne na zastrešení rôznych typov podujatí a cudzí jej nie je ani svet online marketingu.

ps sunrise dominika copjanova social media coordinator

DOMINIKA ČOPJANOVÁ

Social media coordinator

Domi už počas strednej školy pracovala v dobrovoľníckej organizácii, kde pripravovala a zabezpečovala rôzne aktivity a podujatia pre deti. Táto skúsenosť ju nasmerovala na štúdium pedagogiky a po jeho skončení pracovala na súkromnej škole ako učiteľka. Keď sa na materskej dovolenke angažovala v manažovaní materského centra, začala sa zaujímať o grafický dizajn a správu sociálnych sietí. A keďže sa v tom našla, teraz spravuje sociálne siete u nás. Aktuálne je na materskej dovolenke.

Chcete s nami spolupracovať?
Kontaktujte nás.